Huonoja aikoja

Tytär on voinut pitkin kevättä todella todella huonosti. Kesäkuun alusta hän joutui jäämään sairaslomalle ja näillä näkyminen sairasloma jatkuu ainakin heinäkuun loppuun. Viikko ennen juhannusta hän sai masennuslääkkeet, ja sen jälkeen kunto romahti vielä enemmän.

Sehän on ihan normaalia, että masennuslääkkeet tekee aluksi huonon olon. Mutta hän sai aivan kamalat sivuvaikutukset. Ei pystynyt olemaan ollenkaan paikallaan. Hänelle tuli lisäksi pahoinvointia ja olikin joutunut oksentamaan useamman kerran. Ahdistuneisuus oli jotakin ihan hirveää, hänen teki mm. mieli viillellä itseään. Ja kaiken kruunasi harhat. Hän näki mm. kotona sisällään käärmeitä. Ja nämä kaikki oireet tuli kolmen päivän lääkityksen jälkeen. Hänen oli aivan pakko lopettaa lääke kesken.



Lopettamisen jälkeen meni melkein viikko ennen kuin elämä palautui edes vähän normaaliksi. Nyt hänellä on kokeilussa joku toinen lääke. Täytyy vaan toivoa, että tämä uusi lääke olisi vähän enemmän soveltuva.

Sairasloma on kuitenkin kuulemma tehnyt hyvää. Mieli on vähän virkeämpi. Hän on jaksanut tehdä kävelylenkkejä ja tavata ystäviään. Ehkä jossain on taas vähän valoa näkyvissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Isku päähän

Aspergerin syndrooma

Diagnoosi etsiminen