Riippuvainen persoonallisuushäiriö

Olen tässä nyt yrittänyt sisäistää näitä tyttäreni uusia diagnooseja. Yhäkin ihmetyttää se miksi asiaan ei olla oikeasti aikaisemmin kiinnitetty huomiota. Miksi tyttären tilanne on mennyt näin radikaaliksi, että on yrittänyt tappaa itsensä?



Ihmettelen myös tätä nykyistä hoitoa. Hän käy silloin tällöin psykiatrin vastaanotolla ja tapaa lisäksi sairaanhoitajaa. Tarkoitus on etsiä joku terapiamuoto. Hän on ollut koko kesän ja alkusyksyn sairaslomalla. Useimpina päivinä hän ei pysty menemään kodin ulkopuolelle ollenkaan. Tästä huolimatta lääkäri on ilmoittanut ettei hän enää tule saamaan sairaslomaa. Töihin olisi kuulemma pakko mennä. Ihmettelen suuresti. Tyttärellä ei varmaan ole muuta mahdollisuutta kuin irtisanoa itsensä tai odottaa, että työnantaja irtisanoo hänet. En nimittäin voi nähdä sellaista tilannetta ihan lähitulevaisuudessa, että hän pystyy menemään töihin.



Ymmärrän kyllä, että eihän se jatkuva sairaslomakaan mitään hyvää tee. Mutta eikö sillä terapian aloituksella oikeasti olisi kiire. Terapiaa on odotettu kuukausi kaupalla.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Isku päähän

Aspergerin syndrooma

Diagnoosi etsiminen