Lapsi kateissa

Lapseni oli siis kateissa. Minulla ja hänen ystävänsä äidillä ei ollut mitään käsitystä missä tytöt ovat. Tyttöjen puhelimet olivat pois päältä. Kuljin kaikki paikat läpi etsimässä, mitä ikinä olikaan sellaisia joissa he voisivat olla. Tytöistä ei vaan näkynyt jälkeäkään.

Molemmilla tytöillä oli poikaystävät. Kävin ensin oman tyttäreni ystävättären poikaystävän kotona. Siellä vastaanotto oli kovin nihkeä. Kysyin tämän pojan äidiltä, voisiko hän auttaa asiassa. Vastaukseksi sain, ettei heidän pojallaan ole tyttöystävää ja ettei hän ole sekaantunut moiseen. Yritin kysyä voisinko vaihtaa muutaman sanan tuon pojan kanssa. Pojan äiti kielsi minua puhumasta hänen pojalleen. Ovi vedettiin törkeästi nenän edestä kiinni. Olin todella hämmentynyt. Miten voi olla, ettei toinen äiti ole valmis auttamaan toista äitiä hädässä.

Muut ystävät jotka tavoitin, olivat kovin auttavaisia. Kertoivat hyviä vaihtoehtoja mistä tyttöjä kannattaa etsiä. Lopulta sain myös tietää oman tyttäreni poikaystävän asuinpaikan. Hänen perheensä oli puolestaan ihan yhtä auttavainen kuin tuon toisen pojan perhe. Siitä kirjoitan seuraavassa päivityksessäni.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Isku päähän

Aspergerin syndrooma

Diagnoosi etsiminen