Seksuaalinen hyväksikäyttö

Sitten koitti kamala päivä. Tyttäreni ystävättären kasvattiäiti soitti järkyttävän puhelun. Tytöt olivat tutustuneet noin 25 vuotiaaseen mieheen. Meidän lapset olivat siinä vaiheessa 14 vuotiaita. Mies välitti tytöille alkoholia ja tytöt olivat lähetelleet miehelle kaikenlaisia viestejä.



Tilanne lähti purkautumaan siihen, että tämä toinen tyttö oli avautunut kasvattiäidilleen asiasta. Oli todennäköisesti ollut ahdistunut. Hän oli näyttänyt osan tekstiviesteistä ja niissä oli ollut järkyttävää tekstiä. Asiaa lähdettiin sitten purkamaan, ja minunkin tyttären puhelimessa oli ollut näitä viestejä. Tosi asiallinen kohde oli ollut tämä toinen tyttö. Aina kun toisen tytön puhelimensaldo oli ollut vähissä niin viestien välitys käytiin minun tyttären puhelimen välityksellä. Tytöt olivat puhelimen välitksellä aina välillä valehdelleet kumman kanssa mies puhuu. Eli näihin seksipuheluihin oli osallistunut myös minun tyttäreni.

Tytöt olivat myös tapailleet tätä miestä. En yhä tiedä mitä niissä tapaamisissa oli tapahtunut. Todennäköisesti seksi oli kuitenkin ollut mukana kuvioissa. Eipä tuollaine mies ilmaiseksi niitä alkoholeja ollut antanut, varmasti oli halunut jotakin vastapalveluksia.




Asiaa lähdettiin selvittämään poliisilaitokselle, jossa onneksi asiaan suhtauduttiin todella hyvin. Meidät otti vastaan vanhempi mieshenkilö ja samantien hän kutsui mukaan myös naispuolisen sosiaalityöntekijän tyttöjen tueksi.

Itse olin tämän asian kanssa aivan shokissa. Todella järkyttävää saada tietää, että yli 10 vuotta vanhempi mies on kiinnostunut 14 vuotiaista teineistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Isku päähän

Aspergerin syndrooma

Diagnoosi etsiminen