Ampiainen

Meillä on nyt pieni ampiaisongelma. Tai ei oikeastaan meillä, vaan tyttärellä. Hänellä on aina välillä erilaisia pelkotiloja. Ampiaiset ovat aina olleet se juttu mitä hän pelkää eniten. Häntä pisti aikoinaan noin 8 vuotiaana ampiainen ja siitä jäi jonkinlainen kammo.



Tämän loppukesän aikana on ampiaisia ollut poikkeuksellisen paljon. Tytär ei uskalla liikkua missään missä on ampiaisia. Hän on lukittautunut kotiinsa, koska on lukenut jostakin Facebook ryhmästä, että hänen asuinpaikkakunnalla on paljon ampiaisia. Olen yrittänyt selittää hänelle ettei ne ampiaiset kenenkään kimppuun tuosta noin vain käy. Mutta kun joku jotakin pelkää niin aika kuuroille korvillehan se vakuuttelu käy.


Hetken näytti jo paremmalta. Tytär on ollut paremmassa kunnossa. Mutta nyt sitten tulee tämä ampiaisjuttu ja hän ei taas uskalla liikkua missään.







Kommentit

  1. Ampparit ovat ikäviä. Istahdimme hetkeksi luontopolulla kalliolle huilaamaan ja heti ympärillämme parveili ampiaisia. Onneksi meistä kukaan ei ole allerginen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eihän ne ampiaiset mitään kivoja ole. Meistä kukaan ei ole allerginen niille. Tyttö pelkää muuten vaan niitä. Ja valitettavasti nämä pelot oikeasti vaikeuttaa elämää todella paljon.Terkuin Vähän erityisempi äiti

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Isku päähän

Aspergerin syndrooma

Diagnoosi etsiminen