Retkellä

Kävimme lasten (vai voiko heitä lapsiksi sanoa kun kumpikin ovat aikuisia) kanssa päiväretkellä jokunen viikko sitten. Upeassa säässä onnistuneella reissulla. Onnistumiset ei aina ole niin itsestään selvyys kun kummallakin heistä on omat ongelmansa. On päiviä ettei tyttäreni juuri poistu kotoaan. Nyt sain hänet lähtemään jopa naapurikaupunkiin asti. Ja meillä oli huippukivaa.


Elämä olisi niin paljon helpompaa kun voisi vaan lähteä tuosta noin vaan. Meidän perheessä kaikki lähteminen on aina vaatinut mielettömästi suunnittelua. Kun poika oli pienempi suunnittelu piti aloittaa jo edellisenä iltana. Minulla piti olla aamulla kaikki selvää siinä vaiheessa kun poika heräsi. Kaikesta vähän erilaisemmasta piti ilmoittaa jo heti aamusta.  Jos päivä poikkesi edes vähän rutiineista niin pulassa oltiin. Onneksi hänen kohdalla tilanne on aika tavalla helpottunut. Olen tainnut ennenkin kirjoittaa samasta aiheesta. Pelkkä matka päiväkotiin piti suorittaa täsmälleen samaa reittiä. Kotimatkalla ei poikettu johonkin ihan tuosta noin vaan.

No joka tapauksessa. Me vietimme todella kivan päivän. Tytär selvisi hienosti päivästä vaikka hänen käyttämänsä linja-auto oli hajonnut matkan varrella. Kulkeminen oli siis astetta haasteellisempaa. Kävimme ravintolassa syömässä ja sen jälkeen käytiin vielä ulkoilemassa pienen laivamatkan päässä. Kumpikin lapsista tuntui olevan päivään hyvin tyytyväinen.


Kommentit

  1. Yhteiset retket ovat ihania :)
    Mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Isku päähän

Aspergerin syndrooma

Diagnoosi etsiminen